Stor spridning bland kommunikationsuppdragen

Urval filmer informel.se AB

Ett urval av långvariga kundrelationer

Kapitalmarknadsfilm

Webb TV

International company collaboration

Företagspresentation

Promotion utbildning

Kvartalsrapport

Kvartalsrapport - virtuell studio

Reportage

Kapitalmarknadsdag

Med drygt 25 års erfarenhet i eget informationsföretag satsar jag nu på presentationsstöd för klimatsmarta affärsidéer

 

Under drygt 25 år har jag producerat information i ljud och bild för långt över 70 företag. De  senaste åren har jag arbetat som filmproducent och hanterar idag det mesta inom filmhantverket - research, manus, filmning, stillbildsfoto, ljud, musikbearbetning och 3D/Motion Graphics.

 

I långvariga kundrelationer har jag bistått med företagspresentationer och IR-kommunikation (Investor Relations). Bland kunderna finns Ratos, Telia, Capgemini, Försvarsmakten, Skandia, Indutrade, amerikanska Sun Microsystems (idag en del av Oracle) och Assa Abloy. Omfattningen och spridningen på kommunikationsuppdragen har varit betydande och jag har under åren fått chans att tränga in i ett stort antal verksamhetsområden (klicka på länken informel.se nedan så hittar du mer om min bakgrund).

 

Jag har också en passion för innovations- och framtidsfrågor. Bland annat startade jag i början av 2016 på test min egen webbTV-kanal "5IVE" med fokus på framtiden.

Mitt beslut  att börja arbeta för start-ups och nyetablerade börsföretag med klimatsmarta affärsidéer bygger på mitt intresse för klimatfrågan. Men också lusten att få arbeta långsiktigt och fokuserat med en viktig fråga.

 

Jag hoppas i rollen som Brand Ambassador kunna bidra till att företag och verksamheter som befinner sig i ett tidigt skede får bästa förutsättningar att växa. Min metod bygger på genomtänkta och professionella presentationer och en väl berättad historia.

 

Bengt Melin

Producent och presentatör

 

 

 

Corporate Image film

Promotion utbildning

Bengt Melin +46 70 593 47 17  bengt@informel.se   c/o informel.se AB Box 38166 100 64 Stockholm